Robiť Plánovač List Tvorivé Denný Program Memo Pad 50 Listov Do Zoznamu Poznámkový Blok Samostatne Disciplíny Kontrolný Zoznam Prenosných Denne

€9.35 €17.01
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w317178

Usporiadať vašu kanceláriu s ľahkosťou a zvýšiť produktivitu s našimi Úloh Plánovač List.Navrhnutý tak, aby ste šťastný, náš nedatované formy môžu byť použité ako kancelárske alebo obchodné notebook organizátor.Priniesť pop farieb vášho priestoru a oživiť každý deň.

Funkcie:

Názov: zoznam úloh poznámkový blok

Materiál: papier

Stránky: 50

Hmotnosť: 200 g

Veľkosť: 15*22,5 cm/5.91*8.86 palcov

Zoznam:

1 x plánovač poznámkový blok

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšenie Motivácie: Aby plánovanie zábavy s našimi plánovač poznámkový blok!Farebné vzory a motivačné citáty zvýšiť produktivitu kancelárie a pomáhajú organizovať každý deň alebo týždeň v pozitívnym spôsobom.Zostať motivovaný, stanovených cieľov, sledovanie úloh a zapisovať poznámky s ľahkosťou, takže každý deň úspech.

2.Veselá Inšpirácie: Zdvihnúť náladu, zatiaľ čo plánujete s týmto poznámkový blok s zábavných viet a obrázkov, ktoré chcete pridať dotyk ľahkomyseľnosť na váš zoznam úloh.Získajte motiváciu a zostať šťastný s každej stránky zapnúť!

3.Nastaviteľné Plánovanie: S 50 tear-off listy, nedatované formy, a možnosť začať každý deň na váš podmienky, tento plánovač poznámkový blok poskytuje slobodu prispôsobiť plánovanie a pobyt organizovaný.

4.Viacnásobné použitie: Zostať na vrchole svojej úlohy, termíny a rozvrhy s mesačné, týždenné a denné úseky.Ideálny pre školy alebo práce, to môže byť tiež použitý pre každodenné domáce život.Tento úrad organizátor je prenosný a ideálny pre zaneprázdnených ľudí na cestách.

5.Pekný darček: pobavenie plánovania s našimi mačka-zábavnom programe poznámkový blok.Ideálne pre milovníkov mačiek, spolupracovníkov, a členov rodiny, ktorí potrebujú trochu pick-me-up.Šíri sa usmieva a zvýšte svoju produktivitu s týmto úžasný dar.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty