2024 A4 Plánovač Notebook S Zoznamu Úloh A Kalendára Organizátor Týždenný Diár Zvyk Plánovač Tracker Cieľom Plány Dropshipp A6X4

€1.47 €2.46
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w324539

Popis Výrobku:

1. Názov produktu: 2024 Plán Notebook Riadenie Času Punč Notebook

2. Veľkosť produktu: A4:285x208mm/11.22x8.19inches

3. Produkt štýl: Plán Notebook

4. Produkt farba: Tam sú dva odlišné typy tomto notebooku, jeden je 2024 ročné plánovanie, notebook, a druhý je 365 dní plánovanie notebook, ktoré si môžete vybrať podľa vlastných potrieb.

5. Materiál: papier

Vlastnosti produktu:

1. A4 veľkosť dizajn: Tento plánovač prijíma veľkosti A4, ktorý je vhodný pre nahrávanie denný pracovný režim a plánov, ako aj sledovanie dennej pokrok a výsledky.

2. 365-dňový management: Tento plán kniha poskytuje 365-dňový management priestor, ktorý vám pomôže s vaším pracovný plán a časový manažment v priebehu celého roka.Môžete zaznamenať dôležité úlohy, schôdzky a úlohy na zodpovedajúce stránky pre každý deň, aby zabezpečili, že si nenechajte si ujsť niečo dôležité.

3. Punch-v knihe účinnosť príručky: Tento plánovač má tiež funkciu punch-v knihe.Môžete punč na denné stránku na záznam vašich pracovných hodín a pokrok.To vám pomôže spravovať svoj čas lepšie a produktívnejšie, zároveň je spôsob, ako motivovať seba.

4. Vysoko kvalitné materiály: plánovača používa vysoko-kvalitný papier, ktorý je ľahko písať, a záväznú štruktúru a je pevná a nie je ľahké byť poškodený.Či už v kancelárii alebo doma, ponúkame vám môže poskytnúť stabilný a spoľahlivý práce partnera.

Upozornenie:

1.Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, a skutočné farby sa môžu mierne líšiť od nasledujúceho obrázka.

2.Vzhľadom na ručné meranie, veľkosť, môžu mať chyby niekoľko cm

Zásielky zahŕňa:

1pc notebook

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .Pekný deň!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty