1600Pcs 80 Farba Zapisovať Morandi Sticky Karty Repositionable Farba Page Marker Sticky-Poznámky Karty, Lepkavé Karty, Knihy, Karty

€1.89 €3.26
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w3482

Funkcie:

OOTDTY

Súbor Knihy Kariet: Ak ste blázon-reader a crazy-annotator, tento súbor sticky karty je dobré pre seba.Zahŕňa 1600 celková súbor kariet, 8 listov sticky štítky s 10 rôzne farby na výber.

Vodotesný: Vyrobené z kvalitného PET materiálu, tieto poznámky karty sú vodeodolné, takže vaša poznámka bude nie umývanie off, keď rozlejete.Sú zapisovateľný s perom alebo ceruzkou; Priehľadné, a čo vám umožní vidieť knihy text.

Pridať Nejaké Farby Na Čítanie: Tieto farebné sticky karty vám spríjemnia čítanie intenzívnejšie.Naše Indexy Kariet nastaviť prichádza s 10 rôzne farebné knižný karty v každom liste, celkom 80 farebných kariet.

Široký Aplikácie: Vyberte jeden riadok, ktorý robil si myslíte, použite tieto nálepky, karty, ako kniha etikety, záložky sticky karty, vyložiť karty, notebooky deliče, strana značku karty, súbor značku, alebo vestník karty.

Prekvapte Svoju Rodinu a Priateľov: Tieto sticky karty sú praktické, ľahko premiestniť, a aby musí mať okrem kancelárskych potrieb dospelých a školské potreby deti a mladistvých.

Špecifikácie:

Materiál: Nálepky

Farba: Ako Na Obrázku

Veľkosť: cca.8.2x16cm/3.22x6.29in

(Viac Veľkosť Detail, Prosím, Viď Foto.)

Balenie Obsahuje:

1600Pcs Sticky Indexy Kariet

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Vďaka!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Magnetizmus No
na mieru No
Pôvod Kontinentálna Čína
Samolepiace Alebo Nie No
Číslo Modelu R6FC7HH805734
Funkcia Dekorácie
Štýl Memo Podložky
Môžete si to

Príbuzné produkty