Kožené Zabalený Notebook Jednoduché Ručné Ledger Malé Zápisníky Pre Deti Vintage Minimalistický Notebook Plánovač A6 Vestník Vrecku

€2.43 €3.85
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w7665

Tento PU Kožené Financií je ideálny pre nahrávanie recepty a varenie nápady.Elastické lano pracky zaručuje, že je ľahko nosiť a nosiť-odolný materiál, udržuje ju hľadá nové.Udržať vaše recepty bezpečné a organizované s tejto knihy.

Špecifikácia:

Meno: Ručné Ledger Notebook

Materiál: PU Koža a Papiere

Hmotnosť výrobku: o 280 g

Veľkosť produktu: o 13*vyznania je 18,3 cm/5.12*7.2 cm

Balenie Zoznam:

1* Rúk Kniha Notebook

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlné nosenie: Vychutnajte si pohodlie malý a ľahký-k-vykonávať strane ledger notebook, ktorý vám umožní zachytiť vaše nápady a kdekoľvek.Jej kompaktné rozmery, ľahko sa zmestí do vrecka alebo tašky, poskytuje ľahký a odolný kryt pre pohodlné písanie.

2.Skvelý Dizajn: Udržať vaše recepty organizované s našej Strane Ledger Notebook.Jeho nerezová oceľ rýchloviazača umožňuje jednoducho pridať alebo odstrániť stránky, zatiaľ čo PU kožené kryt a elastické lano pracky zabezpečia bezpečné skladovanie.Skvelý nástroj pre všetky kuchyne.

3.Elegantné a Robustné: ručne ledger notebooku je vyrobené z vysoko kvalitnej PU kože materiálu, ktorý je opotrebovaniu, nie ľahko deformovaný, a ľahko sa čistí.Môžete ju použiť v akomkoľvek počasí a udržať vaše poznámky bezpečné a neporušené.

4.Oživiť Rodinné Momenty: Prineste si rodinu bližšie s touto unikátnou PU kožené notebook, ideálny pre nahrávanie a konzervovanie vaše pekné chvíle spomienok.Ručné so starostlivosťou a dôrazom na detail, každá strana je skutočne osobné umelecké dielo.Z obľúbené citáty na každodenné aktivity a cestovné dobrodružstvo.

5.Zachovať Vaše Varenie Myšlienky: Naše Ruky Kniha Notebook funkcie 80 prázdne recept listy nahrávať vaše varenie nápady a inšpirácie.Sledovať recept meno, pôvod, materiálov, postup a hodnotenie pre maximálnu efektivitu.Musí mať okrem pre zaneprázdnených kuchárov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty