Puzdro na ceruzku, Pero Taška Držiteľ Minimalistické Puzdro Prenosné Papiernictvo Taška 7x21cm Papiernictvo Box Ceruzka Taška Puzdro Box Organizátor Prípadoch

€3.78 €5.55
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2389

Kategória:

Hľadáte ideálny darček pre niekoho, umeleckých?Táto ceruzka prípad drží 50 perá alebo 90 ceruzky a to záhyby na zahrnutie malý počet pinov.Má spevnený zips, aby sa vaše nástroje bezpečné.Dostať svoje ruky na tejto peračník a držať všetky svoje umelecké potreby v mieste.

Materiál: plátno

Zoznam:

Veľká Kapacita peračník x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Štedré Skladovanie: S vysokou kapacitou držať 50 perá alebo 90 ceruzky, náš ceruzka, pero prípade poskytuje dostatok priestoru pre všetky vaše písacie potreby.Na 7x21cm veľké skladovacie kapacity zabezpečí, aby sa vaše položky sú organizované, ľahko dostupná a úhľadne uložené.

2.Rozšíriteľná Box: Veľká Kapacita Ceruzka, Pero, puzdro je ideálne pre každú príležitosť, ako to môže rozšíriť, aby sa zmestili viac kolíky alebo zložiť hold číslo menšie.Jeho deformovateľné dizajn tiež umožňuje rýchlo tvar podľa vašich požiadaviek.

3.Robustný a Silný: S vystužené, silné zips, vyrobený z odolného plátna a bavlny, tento priestranný ceruzka, pero prípade sa zabezpečí dlhá životnosť, spoľahlivosť.

4.Multi-použitie: Naše veľkokapacitný úložný vak je ideálny pre perá a ceruzky, ale tiež to robí veľká kozmetická taška, cestovné peňaženku, alebo cestovnej taške.Vhodné pre školy, kancelárie, alebo akejkoľvek príležitosti.

5.Ideálny darček: Poslať svojich blízkych, funkčný a moderný prekvapenie s našou veľkou Kapacitou Ceruzka, Pero Prípade.Či už ako promócie, Vianoce, alebo k narodeninám, tento prípad je ideálny pre kancelárske potreby milenci.To je tiež premyslené darček pre študentov, alebo niekto potrebuje organizátor.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Kancelárske Potreby Taška
Druh Ceruzka Taška
Môžete si to

Príbuzné produkty