3D Memo Podložky Magic Castle poznámkový blok Kocky Poznámka Blok Zápisník Nálepky Office Dekor Novinka Darčeky Pre Priateľov B0U3

€12.67 €19.49
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w26058

Špecifikácia

Názov:3D note pad s osvetlené hrad

Materiál: ochrana životného prostredia papier

Farba: ako na obrázku

Veľkosť: 8*8*5.2 cm/3.14*3.14*2.04 palec

POPIS

DOKONALÉ UMELECKÉ dielo: odtrhnite non-stick poznámok na 3D poznámkový blok a nechať za vynikajúce čarovný hrad, ktorý je dokonalé umelecké dielo, stolný výzdoba, kancelárske potreby a zberateľské pre každú príležitosť.

3D NOTEBOOK S LIGHT: V noci, zapnite LED svetlo, celý hrad bude osvetlené a ďalšie tajomné a krásne.Trhacom 3D zápisníky spôsob, ako relaxovať a de-stres, a ruka-záväzné robí hrad silnejší a menej náchylné na poškodenie.

Záznam a pripomenúť 3D poznámkový blok je hladký na dotyk, napísať hladko bez úniku atramentu, hrubý papier môže byť použitý ako záložku a držiak na pero, krásny zámok tvar a rôzne farby notepaper môže prilákať niekoho pozornosť na záznam a pripomenie dôležité veci.

IDEÁLNA DEKORÁCIA: hrad poznámkový blok je tearable umeleckou výzdobou s rôznymi popisuje na papierové karty, každý kus papiera je malé umelecké dielo a vyzdobiť váš stôl

JEDINEČNÝ DARČEK: Jedinečný darček pre každého na narodeniny, výročie, Valentín, Vianoce a iné sviatky.Ideálny pre domáce dekorácie, spálne dekorácie, detské izby, dekorácie, kancelárska dekorácie, atď.

Zoznam Produktov:

1*3D poznámok

1*box Prachotesný

1*Darčekovej krabičke

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty