2024 Plánovač, Týždenný Mesačný Plánovač 2024, 8X12inch, Školy, Plánovač S Mäkké, Flexibilné Pokrytie Školského Úradu,

€8.78 €20.91
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w287457

2024 Plánovač, Týždenný Mesačný Plánovač 2024, 8X12inch, Školy, Plánovač S Mäkké, Flexibilné Pokrytie Školského Úradu,

2024 Plánovač-Váš Rok Neobmedzených Možností: Od januára 2024 do decembra 2024, ponorte sa v roku neobmedzených možností.Naše 2024 plánovač obklopuje 12 mesiacov s harmonické spojenie mesačné a týždenné plánovanie stránky.Veľkosti na 6.2 x 8,5 Cm.

Objatie Mesačné Plánovanie Excelentnosti: využite výkon mesačný plánovač s našimi starostlivo navrhnuté stránky.Libují v symfónia rozhodol denne bloky, Julian Dátumy a Dovolenku Pripomienky túto milosť každý mesiac.Nájsť si pohodlie v prítomnosti v minulých, predložiť, a budúce mesačné referenčné kalendáre, poskytujúc vám pohľad na dlhodobé stratégie.

Týždenné Triumfy Rozpútal: popustite Uzdu svojej týždenný triumfy s našimi plánovač 2024. Týždenný stránka ponúka plátno, ktoré potrebujete pre vaše stretnutia, aktivity a podujatia.S políčok a dostatok linajkované písanie priestor, je to sféra na tvorbe zoznamov úloh a savoring sladké spokojnosť beží mimo úspechy.Cesta zameranie a ciele sa odohráva týždňa na týždeň.

Funkčnosť Zdokonalil, Štýl Ilustrovaný: Vyžívajú v objatí 6.2 x 8.5 Palcový Týždenný & Mesačné Stránky, hrubý papier, ktorý vyžaruje kvalitu a Flexibilné Pokrytie prispôsobenie hladko na váš životný štýl.Nech Julian Dátumy a Silné Twin-Wire Záväzné pozdvihnúť vaše plánovanie cesty, kým kovové ochranné rohy, aby sa kniha ešte viac robustné.Kontakty, 2024 Ročný Prehľad, Odkaz Kalendáre, a 2024 Sviatky obohatiť svoju cestu.

Odomknutie Vášho produkčného Potenciálu: premeňte svoje sny na úspechy s našimi starostlivo navrhnuté 2024 Plánovač!Tento plánovač je viac než len nástroj, je to vaša brána k úspechu.V rámci svojich stránkach, nájdete plátno zachytiť nielen vaše každodenné úlohy, poznámky a stretnutia, ale aj svoje kreatívne nápady, dôležité stretnutia, a kľúčové míľniky.

veľkosť: 30 x 21 cm

Materiál: PU+papier

farba: Ružová / čierna / modrá

Obsah Balenia:

1 x 2024 Plannerge Obsah:

1 x 2024 Plánovač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty